Marius Niculae, Liviu Ganea și zeci de puști au sărbătorit prin fotbal ”Ziua Europei”. ”Cimpoiul e la muzică, nu la sport!”

 
+4 click pentru
galerie

Primăria Sector 2, la inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, a organizat evenimentul ”Aca2ă de Ziua Europei”. Pe 9 mai s-a făcut mult sport, iar Marius Niculae și Liviu Ganea, fotbaliști cu sute de meciuri în Liga 1, s-au băgat la o miuță contra puștilor de la ”A.S. Dan Chilom”. Antena 1 a fost reprezentată de Cătălin Oprișan. La a sa vedere, ”Săgeată” a aruncat, gratuit, replica: ”Cimpoiul e la muzică, nu la sport!”

Primăria sector 2, la inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, a organizat evenimentul ”Aca2ă de Ziua Europei”. Pe 9 mai, în unitățile de învățământ din sectorul 2 s-a făcut sport timp de o oră, s-a mers în parcul Tei, pentru tae bo fitness, în parcul Plumbuita 1, pentru power walking și baschet, iar pe terenul sintetic de la ”Mall Veranda” s-a jucat fotbal. Marius Niculae a dat lovitura de începere, iar Liviu Ganea s-a băgat la joc, cu o echipă formată din mulți iubitori de mici, împotriva unei trupe de copii de la ”A.S. Dan Chilom”.

Antena 1 a fost reprezentată de Cătălin Oprișan care, pe nedrept, a fost întâmpinat de fostul mare jucător de la Sporting Lisabona cu expresia: ”Cimpoul e la muzică, nu la sport!” Scorul nici nu a contat, dar cei mici au învins, spre bucuria zecilor de spectatori.


Partenerii evenimentului au fost ADP sector 2, DGAPI sector 2, ASE București, Asociația Municipală de Atletism din București, ”A.S. Dan Chilom”, ”Mall Veranda” și Fundația Dan Cristian Popescu. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI