Antena Căutare

Marius Niculae, Liviu Ganea și zeci de puști au sărbătorit prin fotbal ”Ziua Europei”. ”Cimpoiul e la muzică, nu la sport!”

Primăria Sector 2, la inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, a organizat evenimentul ”Aca2ă” de Ziua Europei. Pe 9 mai s-a făcut mult sport, iar Marius Niculae și Liviu Ganea, fotbaliști cu sute de meciuri în Liga 1, s-au băgat la o miuță contra puștilor de la ”A.S. Dan Chilom”. Antena 1 a fost reprezentată de Cătălin Oprișan. La a sa vedere, ”Săgeată” a aruncat, gratuit, replica: ”Cimpoiul e la muzică, nu la sport!”

Primăria Sector 2, la inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, a organizat evenimentul ”Aca2ă de Ziua Europei”. Pe 9 mai s-a făcut mult sport, iar Marius Niculae și Liviu Ganea, fotbaliști cu sute de meciuri în Liga 1, s-au băgat la o miuță contra puștilor de la ”A.S. Dan Chilom”. Antena 1 a fost reprezentată de Cătălin Oprișan. La a sa vedere, ”Săgeată” a aruncat, gratuit, replica: ”Cimpoiul e la muzică, nu la sport!”

Primăria sector 2, la inițiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, a organizat evenimentul ”Aca2ă de Ziua Europei”. Pe 9 mai, în unitățile de învățământ din sectorul 2 s-a făcut sport timp de o oră, s-a mers în parcul Tei, pentru tae bo fitness, în parcul Plumbuita 1, pentru power walking și baschet, iar pe terenul sintetic de la ”Mall Veranda” s-a jucat fotbal. Marius Niculae a dat lovitura de începere, iar Liviu Ganea s-a băgat la joc, cu o echipă formată din mulți iubitori de mici, împotriva unei trupe de copii de la ”A.S. Dan Chilom”.

Antena 1 a fost reprezentată de Cătălin Oprișan care, pe nedrept, a fost întâmpinat de fostul mare jucător de la Sporting Lisabona cu expresia: ”Cimpoul e la muzică, nu la sport!” Scorul nici nu a contat, dar cei mici au învins, spre bucuria zecilor de spectatori.

Marius Niculae, Liviu Ganea și zeci de puști au sărbătorit prin fotbal ”Ziua Europei”. ”Cimpoiul e la muzică, nu la sport!”
Partenerii evenimentului au fost ADP sector 2, DGAPI sector 2, ASE București, Asociația Municipală de Atletism din București, ”A.S. Dan Chilom”, ”Mall Veranda” și Fundația Dan Cristian Popescu.

Momentul în care un wrestler moare în ring, sub ochii a sute de oameni din sală! Toți au crezut că se preface: ”A fost î... CFR Cluj, din nou campioană a României! Echipa a câștigat al cincilea trofeu din istoria sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x