Căutare Live

Marius Niculae: "M-au obligat sa plec! Nu vreau sa fiu numit tradator!"

"M-au obligat sa plec! Nu vreau sa fiu numit tradator, nu am plecat la Vaslui pe un sac de cartofi!" Este declaratia socanta a lui Marius Niculae, vandut la Vaslui pentru 350 000 euro. "Dinamo are nevoie de bani mai mult decat de mine!", a spus resemnat Sageata!

Marius Niculae nu si-a mai primit salariul in Stefan cel Mare din luna martie. Putea sa-si depuna memoriu sa devina jucator liber. Dar n-a vrut sa faca rau echipei cu care a castigat tot ce se putea in Romania!

“Am fost fortat, dar nu regret. Un sut in fund e un pas inainte”, a mai spus Niculae.

Sangele apa nu se face, iar caine. la caine trage ! Niculae spera sa-l ia la Vaslui si pe Danciulescu. Pana atunci, Sageata trebuie sa invete imnul moldovenilor. Fostii colegi au incercat sa-l ajute!

Rapid - FC Vaslui 2-2/ Spectacol in primul derby din Liga 1. Vezi rezultatele zilei!... N-a fost cuminte si au arestuit-o!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri