Antena Căutare

Marius Niculae ramane SIGUR la Dinamo. Catalin Munteanu si-a prelungit contractul

Impresarul Ioan Becali a anuntat ca echipa din Stefan cel Mare are planuri mari pentru returul acestui sezon si ca a semnat deja prelungirea contractului unuia dintre cei mai importanti jucatori de la Dinamo.

"Catalin Munteanu si-a prelungit contractul cu Dinamo pe 2 ani. Dupa expirarea intelegerii ca jucator va ramane in administratia clubului.

Si Marius Niculae ramane la echipa. Probabil, cand vine Borcea in tara, ii va prelungi contractul pana in vara si dupa aceea ori va mai semna, ori va pleca in alta parte pe o anumita suma de bani. Dinamo mai are nevoie de cateva plombe.

Nu stiu daca Dinamo are nevoie de Bratu. Ii are deja in atac pe Ganea, Niculae, Alexe si Tucudean. Liviu Ganea sigur ramane la echipa".

...despre plecarea lui Cristi Chivu de la Inter
"Se joaca un poker cu catiile ascunse. Si Chivu, si Inter joaca avand cartile ascunse. Singura problema este suma pe care trebuie sa semneze fundasul. Interul il va folosi si il va stoarce pe Chivu pana in ultima zi a intelegerii"

...despre transferul lui Junior Moraes
"Junior Moraes este dorit de Siena, Udinese si alte cluburi din Italia", a spus Ioan Becali in direct la Contraatac pe GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

PSG va arunca aproape 30 000 de tricouri cu Beckham... Hoban vrea la Steaua dar negociaza cu U Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x