Căutare Live

Marius Niculae s-a transferat la FC Vaslui

Marius Niculae s-a transferat la FC Vaslui. Atacantul in varsta de 31 de ani va avea un contract de 350.000 de euro, dupa ce in vara aceasta a ratat mai multe contracte in strainatate.

Atacantul de la Dinamo a fost scos din lot dupa ce a ajuns la Drobeta Turnu Severin, pentru meciul din prima etapa cu echipa locala. Dinamo si FC Vaslui au batut palma pentru transferul lui Niculae care poate debuta in noul sezon, duminica seara, in Giulesti. Atunci, FC Vaslui va juca impotriva rapidistilor.

In trecut, Marius Niculae a evoluat la Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness si Kavala. Atacantul format in Stefan cel Mare a jucat, in total, pentru sapte echipe.

Mai multe detalii AICI

Heerenveen a jucat cu Steaua, Dinamo, FC National si Farul. Urmeaza Rapid!!!... VIDEO! CS Severin - Dinamo 1-2/ "Cainii" debuteaza cu o victorie in noul sezon al Ligii 1...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri