Antena Căutare

Marius Șumudică, rivalul suprem al celor de la Steaua, face un anunț-șoc: ”Mă gândesc să antrenez FCSB!”.

Euforic după ultimele rezultate înregistrate în Turcia cu Kayserispor, Marius Șumudică, cel mai mare rival a ceea ce înseamnă Steaua, anunță că ar fi dispus, în viitor, să pregătească FCSB-ul lui Gigi Becali.

Fostul campion al Ligii 1 cu Astra, Șumudică este în tabăra celor care susțin faptul că FCSB nu este Steaua. În acest sens, tehnicianul lui Kayserispor afirmă în continuare că nu ar pregăti niciodata rivala Steaua, însa spune că se gândește serios să accepte o viitoare propunere de a merge la FCSB.

Steaua nu o voi antrena niciodata, fiindcă Steaua a fost și va rămâne dușmanul vieții mele. FCSB-ul... nu stiu, s-ar putea. Mă gândesc la această posibilitate”, a spus Șumudică

Problema ca FCSB să fie antrenată de Șumudică s-a pus și la finalul sezonului trecut. Atunci însă, la presiunea fanilor, Gigi Becali a mers pe pista Nicolae Dică.

La FCSB joacă acum mai mulți elevi alături de care Șumudică a scris istorie la Astra Giurgiu, precum Budescu, Alibec, De Amorim, Teixeira sau Enache.

Nu este prima oară când Șumudică spune că ar veni la FCSB.

”Depinde de moment. Dacă eu aş fi liber, iar FCSB n-ar avea antrenor... Da, pentru jucătorii care sunt acum la FCSB, aş antrena această echipă!

Jucătorii ar fi atracţia. Acum nu se pune problema! Doar să nu fie antrenor acolo... Şi nu doar la FCSB, aş intra în discuţii cu oricare club din România la care se poate face performanţă.” a spus Șumudică pentru gsp.ro acum două luni.

La FCSB joacă acum mai mulți elevi alături de care Șumudică a scris istorie la Astra Giurgiu, precum Budescu, Alibec, De Amorim, Teixeira sau Enache.

ULTIMA ORĂ: Staff-ul tehnic al echipei Dunărea Călărași a fost implicat într-un tragic accident rutier. Două persoane au... Cosmin Contra s-a decis asupra echipei de start cu Turcia! Surprize uriașe în toate compartimentele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x