Antena Căutare

Ce tragedie! Veste ȘOCANTĂ în această dimineață. A murit la doar 47 de ani: „S-a stins la spital”

Fostul campion mondial de box Markus Beyer a murit luni, la doar 47 de ani, într-un spital din Berlin.

Fostul campion mondial de box Markus Beyer a murit luni, la doar 47 de ani, într-un spital din Berlin. El a fost deţinător al titlului la categoria supermijlocie, în versiunea WBC, iar la amatori a reprezentat Germania la Olimpiadele din 1992, de la Barcelona, şi 1996, de la Atlanta.

Moartea lui Beyer a venit la două luni după un alt deces produs în boxul german, cel al lui Graciano Rocchigiani, fost campion mondial la profesionişti, care a murit în Italia după ce a fost lovit de o maşină.

Sunt şocat. Un alt mare boxer a dispărut la o vârstă atât de fragedă'', a spus preşedintele Federaţiei germane de box, Thomas Puetz, potrivit Agerpres.

Ce tragedie! Veste ȘOCANTĂ în această dimineață. A murit la doar 47 de ani: „S-a stins la spital”

Markus Beyer, supranumit "Boom Boom", s-a născut pe 28 aprilie 1971, la Erlabrunn, în Saxonia, iar în palmaresul său de boxer amator figurează bronzul la Mondialele din 1995 şi argintul la Europenele din 1996, când a fost învins în finala de la Vejle de românul Francisc Vaştag. Beyer avea să-şi ia revanşa la Olimpiada de la Atlanta, când l-a învins pe Vaştag în primul tur, dar s-a oprit în sferturi, fiind eliminat de kazahul Iermahan Ibraimov.

Balonul de Aur 2018. Luka Modric câștigă Balonul de Aur... N-ai voie să ratezi! Imagini rare cu regele Mihai, la ora de matematică! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x