Antena Căutare

Marseille pastreaza Supercupa Frantei, dupa un meci de infarct cu Lille

Desi erau condusi cu 3-1 de Lille in minutul 85, cei de la OM au reusit sa se impuna, in final, cu 5-4, printr-un gol din penalty reusit de Andre Ayew.

Supercupa Frantei le-a pus fata in fata, pe Lille (castigatoarea campionatului) si Marseille (detinatoarea Cupei Ligii) intr-un meci ce a semanat teribil cu o alta partida a elevilor lui Deschamps: cea desfasurata in octombrie 2009 pe Stade Gerland, in care OM a remizat, 5-5 cu Lyon.

Prima repriza a meciului desfasurat la Tanger nu anunta spectacolul din final si merita a fi retinuta doar prin prisma golului lui Balmont, cel care a deschis scorul pentru Lille. Fara Rami, Cabaye si Gervinho, plecati in acest intersezon, dar cu noile achizitii - Basa, Pedretti si Payet - printre titulari, echipa din Nord parea ca va controla autoritar ostilitatile, mai ales ca s-a distantat prin tabela prin Hazard, cel ce fusese si la originea primei reusite.

OM a redus din scor prin Andre Ayew, dar diferenta avea sa se refaca la doar un minut dupa golul ghanezului, atunci cand Sow, golgheterul in exercitiu din Ligue 1, l-a executat pe Mandanda pentru 3-1.

Cand toata lumea se astepta la un final linistit, Morel a modificat din nou tabela facand 3-2, pentru ca mai vechea cunostinta a nationalei Romaniei, Loic Remi, sa egaleze nesperat. In ultimul minut de joc, Andre Ayew a transformat un penalty si a adus echipa de la malul Mediteranei in avantaj, dar bucuria a fost de scurta durata, pentru ca Basa a restabilit, imediat, echilibrul pe tabela.

In finalul prelungirilor, OM a obtinut o a doua lovitura de la 11 metri, Ayew aducand, de la punctul cu var, o victorie prin care trupa de pe Stade Velodrome pastreaza Supercupa Frantei si razbuna, totodata, ratarea titlului in sezonul trecut.

foto: L'equipe

Messi critica decizia federatiei: "As fi vrut sa joc in Romania"... VIDEO! Bute se va retrage peste 4 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x