Antena Căutare

Martinovic vrea sa joace finala Europa League! Ros-albastrii forteaza accederea in grupe, in direct la Antena 1, joi, de la ora 19:45. Ekranas - Steaua va fi liveVIDEO-TEXT si pe a1.ro!

Ekranas e prea mica pentru Steaua, e sigur sarbul Novak Martinovic, care vrea sa faca istorie in Ghencea. Vrea sa joace finala Europa League!

Sarbul Martinovic stie ca Steaua a fost aproape sa dea lovitura in 2006. A jucat in semifinalele UEFA, dupa ce a batut Rapidul in sferturi.

“Stiu ca Steaua a facut mare lucru, a jucat semifinala de Cupa UEFA si toata lumea si toti jucatorii vor sa ajungem acolo si mai departe. Sper sa avem calitate si sa rezolvam totul din primul meci. Cand jucam acasa, practic deja sa fim calificati”, spune fundasul Stelei.

Sezonul acesta se poate mai mult, crede fundasul Stelei: “Eu sunt mare optimist si cred ca putem juca o finala de Europa League”, spune Martinovic

Stelistii trebuie s-o bata pe Ekranas, campioana Lituaniei, ca sa sjunga in grupele Europa League. Confruntarea se va disputa pe un teren cu iarba sintetica si va fi transmis in exclusivitate, joi, de la ora 19:45, de catre Antena 1, iar pe internet va putea fi urmarit liveVIDEO-Text pe A1.ro. Meciul poate fi urmarit si pe iPhone si iPad. Returul va fi programat o saptamana mai tarziu, pe 30 august, ora nefiind inca stabilita tocmai pentru ca Steaua n-a cedat deocamdata drepturile TV pentru aceasta intalnirea.

Pentru a vizualiza meciul Ekranas -Steaua (joi, ora 19:45) liveVIDEO online in conditii optime, suporterii din afara Romaniei trebuie sa se aboneze la serviciul fastdownload al www.a1.ro (click aici)

CFR Cluj, cu un pas in grupele Ligii Campionilor. Vezi rezultatele inregistrate in play-off!... Victor Ponta, despre reforma sportului in Romania: "O schimbare este vitala! Putem aplica modelul Spaniei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x