Căutare Live

Maurizio Sarri, după înfrângerea cu Lyon: În Italia am fi primit două penaltiuri

Antrenorul echipei Juventus Torino, Maurizio Sarri, s-a plâns de faptul că formaţia sa nu a primit două penaltiuri în meciul cu Olympique Lyon, din Liga Campionilor.

"În prima repriză, nu aceasta era echipa Juventus pe care o cunoaştem. Ne-a lispit ritmul în atac. În final, ne-am apropiat de poarta echipei din Lyon, dar nu suficient pentru un meci din Liga Campionilor. Din fericire există un meci retur. Dacă mişcăm balonul cu această viteză, va fi dificil. Nu le-am permis adversarilor să-şi creeze multe ocazii, dar am arătat prea puţin în atac. Dacă meciul ar fi fost în Italia, am fi primit două penaltiuri. Dar trebuie să ne adaptăm arbitrajului european. La meciul retur, va trebui să fim mai agresivi şi să avem un ritm mai susţinut", a declarat Sarri.

Formaţia Olympique Lyon, cu Ciprian Tătăruşanu rezervă, a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Torino, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golul a fost marcat de Tousart, în minutul 31.

Partida retur va avea loc la 17 martie.

Sursa : news.ro

Zidane, după înfrângerea cu City: Am pierdut meciul în zece minute, trebuie să facem un retur mare... Dorit de Rădoi pentru naţionala României, Omrani vrea să evolueze în reprezentativa Algeriei...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri