Antena Căutare

Meciul Medi Bayreuth – U BT Cluj, din sferturile FIBA Europe Cup la baschet, se va juca fără spectatori în Germania

Partida retur dintre Medi Bayreuth – U BT Cluj, din sferturile FIBA Europe Cup la baschet masculin, se va juca fără spectatori, în urma deciziei luate de autorităţile din Germania şi comunicate către forul european. ”Aveam luate şi bilete pentru 80 de fani ai noştri, acum vom primi banii înapoi pe bilete. Sperăm să nu afecteze concentrarea jucătorilor noştri”, a declarat conducătorul U BT Cluj, Mircea Cristescu, pentru News.ro.

Echipa U Banca Transilvania Cluj a plecat marţi dimineaţă spre Germania, unde miercuri are programat returul cu Medi Bayreuth, din sferturile FIBA Europe Cup, formaţie pe care a învins-o în tur cu 83-82.

Oficialii clubului german au anunţat, marţi după-amiază, că partida se va disputa însă fără spectatori, pe fondul măsurilor dispuse în situaţia răspândirii Covid-19 în Europa.

”Meciul se va juca fără spectatori, am fost anunţaţi după ce am ajuns. Noi am luat şi 80 de bilete pentru fanii care vin din ţară şi urmau să plece miercuri dimineaţă cu avionul, de la Sibiu. Banii pe bilete îi vom primi înapoi, dar păcat de fani, pentru că au anunţat şi alţi români stabiliţi în Germania şi Anglia că vor să vină. Este primul meci fără spectatori pentru noi. Chiar şi în Israel am avut cinci fani alături de noi şi a contat, darmite acum când am fi avut peste 100. Sper să nu ne afecteze, iar jucătorii să nu-şi piardă concentrarea pentru meci”, a declarat Mircea Cristescu, pentru News.ro.

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în semifinalele competiţiei.

U BT Cluj s-a calificat în sferturi după ce a încheiat grupa J, din faza a doua a competiţiei, pe locul secund. Cealaltă reprezentantă a României în FIBA Europe Cup, campioana en-titre CSM Oradea, a ratat calificarea mai departe din aceeaşi grupă.

Celelalte confruntări din sferturile de finală, fază în care s-au calificat primele două clasate din fiecare grupă, sunt: Ventspils – Bahcesehir, Tsmoki Minsk – Bakken Bears, Pinar Karsiyaka – BC Kiev.

Câştigătoarea din disputa medi – U BT Cluj va juca în semifinale cu învingătoarea din disputa Pinar Karsiyaka – BC Kiev.


Sursa : news.ro

Meciul LASK Linz - Manchester United din Liga Europa se va disputa fără spectatori... FC Universitatea Cluj şi CS Universitatea Cluj se reunesc, după 28 de ani, printr-un protocol de colaborare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x