Antena Căutare

Meciuri amicale: Rapid - Karpaty Lvov 1-2/ CFR Cluj - Bischofshofen 16-0

CFR Cluj a inceput cu o victorie categorica seria amicalelor din aceasta vara, 16-0 (8-0) cu amatorii de la Bischofshofen, echipa invinsa anul trecut de FC Timisoara, tot intr-o partida de pregatire, cu 15-0.


Antrenorului lui CFR, portughezul Jorge Costa, a inceput partida cu: Nuno Claro - Panin, Cadu, Piccolo, Camora - Bastos, Kivuvu, Hora - Batin, Bud, Nicoara. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Sougou, Negrut, Ronny si Lionn.


Rapid - Karpaty Lvov 1-2


FC Rapid a pierdut, joi, primul meci amical al stagiului de pregatire din Austria, partida ce a marcat si redebutul lui Ravzan Lucescu pe banca tehnica a giulestenilor. Intr-un meci disputat pe o ploaie torentiala, Rapid a fost invinsa de Karpaty Lvov cu 2-1, golul victoriei ucrainienilor fiind marcat in ultimele minute de joc.

Primul gol al partidei a venit abia in minutul 84, atunci cand Karpay Lvov a beneficiat de o lovitura libera de la marginea careului. Lucas a trimis direct in vinclu, punandu-i pe ucrainieni in avantaj. Peste doar trei minute, Ciolacu a restabilit egalitatea, inscriind dupa o pasa a lui Dobroiu. In minutul 90 insa o nesincronizare in defensiva giulesteana a dus la golul al doilea al lui Karpaty Lvov.

Echipa Rapidului: Coman, Cretu, Marcos Antonio, Oros, Ezequias, Grigorie, Grigore, Herea, Roman, Sburlea, Deac. Au mai evoluat: Straton, Cassio, Daescu, Burca, Ciolacu, Apostol, Dobroiu, Ionita.

foto:gsp

Oficial: Mutu a semnat un contract pe doi ani cu Cesena... Romania, fara reprezentanti la Wimbledon: Halep si Dulgheru, eliminate in turul 2!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x