Antena Căutare

Medaliatii olimpici de la Londra risca sa ramana cu... buzunarele goale

Medaliatii olimpici de la Londra trebuie sa faca presiuni ca sa isi incaseze banii! Catalina Ponor, Alin Moldoveanu si baietii de la sabie vor primi dublarea primelor de la Dinamo. Sefa lor de la club, Elisabeta Lipa, le-a dat insa o veste proasta. Daca nu se grabesc, pot ramane cu buzunarele goale. Au patit-o medaliatii de la Beijing!

De patru ani, nu s-au gasit bani pentru extra-premierea sportivilor de la Dinamo care au luat medalii la Olimpiada. Bugetul pe 2008 al clubului din Stefan cel Mare nu a ajuns pentru campionii de la Beijing. Atleta Constantina Dita si antrenorul sau, Valentin Tomescu, i-au scris chiar si premierului. Datoria de 35 de mii de euro ar fi trebuit sa vina pe circuitul Guvern - Ministerul de Interne - CS Dinamo.

Dupa ce i-a speriat, Elisabeta Lipa le-a facut si o promisiune medaliatilor de la Londra. Nu vor ramane doar cu sumele initiale de la COSR. Alin Moldoveanu va lua 70.000 de euro pentru aurul olimpic. Argintul valoreaza 56 de mii de euro, iar bronzul 42 de mii de euro.

Pe langa primele in bani, medaliatii de la Londra au primit si cate un autoturism din partea sponsorului olimpicilor.

Foto: Intact Images

Un ciclist pasionat de sporturi extreme face senzatie pe strazile din San Francisco!... Romania, pe locul 57 in clasamentul FIFA. "Tricolorii", sub Estonia si Gabon, echipe care nu s-au calificat ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x