Antena Căutare

Mihai Stoica a fost la un pas de bataie cu antrenorul de portari de la Concordia Chiajna

Scandal mare dupa eliminarea Stelei din Cupa Romaniei. Meme Stoica a fost la un pas de bataie cu antrenorul cu portarii de la Chiajna, Costica Dumitru. In mandatul lui Ilie Stan la Steaua, Costica Dumitru a antrenat in Ghencea. MM a scapat doar datorita interventiei oamenilor de ordine. Jucatorii au facut si ei scut in jurul managerului lor.

La finalul meciului, Mihai Stoica a parasit arena ilfoveana escortat de fortele de ordine, dupa ce a fost la un pas de bataie cu Dumitru Costica, antrenorul cu portarii al gazdelor. Managerul Stelei a fost despartit de oficialul ilfovean, dar a continuat sa rada ironic si sa-si instige "rivalul": "Te-ai remarcat , copile, te-ai remarcat". Incidentul a fost aplanat in cele din urma de cei din jur, iar conducatorul stelist s-a urcat in autocarul echipei.

"Erau doua persoane din staful Concordiei care tipau si injurau. Eu nu intelegeam ce vor. Unul este Lucian Paun, un preparator fizic care a batut un ziarist anul trecut in Antalya. Pe celalalt nu-l cunosc, am auzit ca este Costica Dumitru care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cutit sa-si ceara banii", a explicat Stoica intr-o intervetie telefonica la DigiSport.

Formatia Steaua a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, de Concordia Chiajna, in urma executarii loviturilor de departajare, scor 4-3. Dupa 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.

Lucian Bute, inaintea meciului cu Grachev: "Voi arata lumii ca nu sunt terminat. Voi reveni mai bun ca niciodata&qu... MMA: Lupta pentru titlul mondial la categoria semimijlocie, in UFC 154, in direct la GSPTV, pe 17 noiembrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x