Antena Căutare

Meme Stoica, un nou atac la adresa rivalilor din Liga 1: ”CFR Cluj e favorită pentru câștigarea Champions League”, a declarat oficialul FCSB după victoria din Europa League

Euforic după victoria echipe sale din Europa League, directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a lansat un nou atac la adresa rivalei și liderului Ligii 1, CFR Cluj.

Euforic după victoria echipe sale din Europa League cu Hapoel Beer Sheva, directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a lansat un nou atac la adresa rivalei și liderului Ligii 1, CFR Cluj.

La câteva minute după terminarea meciului din Israel, oficialul celor de la FCSB nu a ezitat să-i ironizeze din nou pe rivalii de la CFR Cluj.

”Vă spun acum, cu toată seriozitatea de care sunt în stare, că la anul o văd favorită pe CFR Cluj pentru câștigarea Champions League. Real Madrid are mari probleme, PSG se confruntă cu fair-play-ul financiar, iar FC Barcelona nu mai e ce a fost. Deci multă baftă, vânt din pupă”, a declarat Meme Stoica în fața microfoanelor.

Ironia lui Meme de ieri vine după ce fostul său colaborator și prieten de la Unirea Urziceni, Dan Petrescu, declara că FCSB are șanse la trofeul Europa League.

”În opinia mea, FCSB poate să ajungă și în finala Europa League, pot să și câștige competiția, iar asta deoarece ei au un lot foarte puternic și acum pot să joace pe două fronturi fără probleme”, spunea ”Bursucul” acum câteva săptămâni despre echipa lui Dică.

Performanță de excepție pentru fotbalul românesc! Pentru a treia oară la rând, FCSB are un jucător nominalizat la titlul... Scandal uriaș în sânul naționalei Spaniei! Ramos, Pique și Busquets amenință cu retragerea de la prima reprezentativă. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x