Antena Căutare

Mercato românesc în Europa: Șase jucători de națională au schimbat echipele în această lună. Printre ei, ”decarii” Stanciu și Grozav

Perioada de transferuri din iarna lui 2018 a fost una dintre cele mai agitate în ceea ce privește mutările de jucători între granzii Europei. Am văzut în ultimele zile schimburi între Arsenal și Manchester United, veniri din Bundesliga în Premier League și invers, plecări din La Liga spre Anglia plus multe altele. În această perioadă au existat și transferuri de jucători români interesante.

Mai mulți jucători care sunt o prezență constantă sau au cochetat cu echipa națională a României au schimbat echipa în ultimele zile. Fără îndoială, cea mai răsunătoare mutare este cea a lui Nicolae Stanciu. Cel mai scump român din istoria Ligii 1 a devenit cel mai scump realizat de o echipă din Cehia. Să vedem cele mai tari transferuri de jucători români:

Nicolae Stanciu, de la Anderlecht la Sparta Praga
Mijlocașul român de 24 de ani a semnat un contract valabil pe trei ani şi jumătate cu Sparta Praga, iar Anderlecht a păstrat 15% dintr-un transfer ulterior. Internaţionalul român va avea un salariu de aproximativ 1 milion de euro, iar la cehi va purta numărul 10!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gicu Grozav, decarul naționalei, a schimbat echipele în Turcia!
În această iarnă, Gicu Grozav a refuzat o revenire în Liga 1 (la CFR și FCSB) şi a semnat cu Bursaspor. Astfel, decarul naţionalei va continua să joace în Turcia, după ce a plecat de la Karabukspor, o echipă cu probleme mari financiare. Grozav a semnat cu turcii pe 6 luni, până la finalul acestui sezon, şi va fi coleg cu Bogdan Stancu.

Costel Pantilimon, transfer uriaș pentru un portar uriaș!
După experiența nefericită la Deportivo, portarul român, care împlinește 31 de ani pe 1 februarie, va juca sub formă de împrumut la Nottingham Forest, până la finalul acestui sezon. Nottingham Forest este singura echipă care are în palmares mai multe trofee ale Ligii Campionilor (două, în 1979 și 1980) decât titluri naționale (unul singur, în 1978).

”Motoreta” Adi Popa a lăsat Anglia pentru Arabia Saudită!
Marginalizat la Reading, o echipă de coada clasamentului din liga secundă engleză, Adi Popa s-a transferat în Arabia Saudită la Al Taawon. La primul meci jucat acum câteva zile, Popa a intrat după pauză și a pasat pentru golul victoriei!

George Pușcaș continuă împrumuturile de la Inter!
Atacantul român George Puşcaş a fost împrumutat, luni, de Inter Milano la formaţia de ligă secundă Novara, a anunţat gruparea nerazzurra pe site-ul său oficial. Ultima oară, Pușcaș a evoluat la codașa Benevento, în Serie A.

Mercato românesc în Europa: Șase jucători de națională au schimbat echipele în această lună. Printre ei, ”decarii” Stanciu și Grozav

Toșca, un alt român care nu a făcut față în Spania, a ajuns în Italia!
Fundaşul român Alin Toşca a fost împrumutat de clubul spaniol de fotbal Betis Sevilla la gruparea italiană Benevento până la data de 30 iunie 2018, a anunţat ''lanterna roşie'' din Serie A.

Florin Niță a plecat de la FCSB și lasă în urmă un mare gol și o poveste de viață impresionantă! Fără tată, fără casă, N... OFICIAL: FCSB a anunțat vânzarea celui mai bun jucător din ultimii ani! Sumă record încasată de Gigi Becali pentru Flori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x