Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Mesaj misterios al soţiei lui Michael Schumacher la şase ani de la gravul accident suferit de fostul pilot: Marile lucruri încep cu paşi mici

Corinna, soţia fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, a transmit un mesaj la şase ani de la gravul accident suferit la schi de septuplul campion mondial, în care afirmă că "marile lucruri încep cu paşi mici", mesaj interpretat de presa engleză ca o informaţie despre starea de sănătate a soţului ei.

Corinna a transmis acest mesaj cu ocazia relasării paginii de social media "KeepFightingMichael" (n.r. - continuă să lupţi Michael), de câtre fan clubul din Karpen, Germania.

"Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic. Împreună sunteţi mai puternici şi asta este exact cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting fac încurajarea altora mai uşoară", le-ar fi spus Corinna membrilor fan clubului Michael Schumacher.

"KeepFighting" este şi numele unei fundaţii a familiei Schumacher, înfiinţată pentru a susţine şi victime ale altor accidente şi pentru a investi în cercetarea creierului şi măduvii spinării.

Reiner Ferling, preşedintele fan-clubului, s-a declarat încrezător în faptul că Michael Schumacher va apărea din nou în public.

"Din nefericire, timpul a venit din nou, a şasea aniversare a accidentului lui Michael este aproape. Şase ani de speranţă că Michael va ieşi din nou în public. Ştim că Michael este pe mâini bune, că primeşte dragoste, siguranţă şi încredere. Michael se poate considera norocos că are o familie atât de puternică în spatele lui. Fan clubul nostru va oferi toată susţinerea pe care o poate oferi", a declarat Ferling.

Luna trecută, Corinna Shumacher a declarat publicaţiei She's Magazine, că soţul ei este e pe mâinile cele mai bune.

"El este pe cele mai bune mâini acum şi noi facem tot ce putem ca să îl ajutăm. Încercaţi să înţelegeţi că noi respectăm dorinţa lui Michael de a ţine secretă starea sănătăţii lui. Puteţi fi siguri că el este pe cele mai bune mâini şi noi facem tot ce este uman posibil să-l ajutăm. Vă rog să înţelegeţi că urmăm dorinţele lui Michael şi ţinem în privat acest subiect sensibil ca sănătatea, aşa cum a fost întotdeauna", a spus ea.

Michael Schumacher a suferit o accidentare la cap la un accident de schi în 29 decembrie 2013 şi de atunci nu a mai fost văzut în public. Fostul pilot de la Ferrari este tratat la casa lui din Elveţia, însă există foarte puţine informaţii legate de recuperarea lui.

Sursa : news.ro

Recomandari