Antena Căutare

Messi, despre relaţia cu Griezmann: Nu avem nicio problemă, încercăm să ne obişnuim unul cu altul

Atacantul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat, miercuri seară, că nu are nicio problemă cu Antoine Griezmann, subliniind că la catalani vestiarul este unit.

Atacantul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat, miercuri seară, că nu are nicio problemă cu Antoine Griezmann, subliniind că la catalani vestiarul este unit.

"Evident că nu am nicio problemă cu el, învăţăm să ne obişnuim unul cu altul. Relaţia este bună cu toată lumea, vestiarul este unit. Suntem conştienţi că nu trăim cel mai bun moment şi am avut nevoie de victoria cu Inter pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal", a declarat Messi.

Marţi, Antoine Griezmann a afirmat că nu prea vorbeşte cu coechipierul său argentinain de la FC Barcelona, Lionel Messi.

"Până la urmă, nu e o persoană care vorbeşte mult, nici eu nu sunt, aşa că este dificil pentru noi să vorbim. I-am adus nişte mate (n.r. - o băutură), aşa că suntem în direcţia bună. Trebuie să învăţăm cum să ne conectăm, să ne îmbunătăţim. Sunt aici să ajut", a declarat Griezmann, într-o conferinţă de presă.

Griezmann a venit în această vară la Barcelona de la Atletico Madrid. El nu a jucat prea mult alături de Messi, deoarece argentinianul a fost accidentat la numeroase partide, în acest început de sezon.

Miercuri seară, FC Barcelona a învins Inter Milano, scor 2-1, în Liga Campionilor.

Sursa : news.ro

Jurgen Klopp, după Liverpool - Salzburg, scor 4-3: Am pierdut controlul meciului câteva minute şi nu trebuia să se întâm... Galerie FOTO | Un fotbalist celebru de la FCSB, relație explozivă cu ”Prințesa Instagramului”. Cum arată bomba sexy. Pri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x