Antena Căutare

Video. Imaginile rușinii! Cum a părăsit Leo Messi stadionul Anfield: "Nu a putut să privească niciun fan"

Cu capul în jos și fără să vorbească! Așa a plecat Leo Messi de pe stadionul Anfield, după ce Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor după un meci greu împotriva echipei Liverpool.

7 mai 2019, zi neagră pentru Barcelona! Imaginile rușinii care au făcut înconjurul lumii! Cum a plecat Leo Messi de pe stadionul Anfield! Celebrul jucător nu a ridicat ochii din pământ și a refuzat să vorbească cu presa

Cu capul în jos și fără să vorbească! Așa a plecat Leo Messi de pe stadionul Anfield, după ce Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor după un meci greu împotriva echipei Liverpool.
"Messi nu vrea să dea ochii cu nimeni" au fost titlurile presei spaniole, referindu-se la atitudinea argentinianului, care nu s-a oprit în zona mixtă pentru a vorbi cu mass-media și cu fanii nerăbdători să îl vadă, dar probabil dezamăgiți de prestația celebrului jucător.

Leo Messi, el último en abandonar Anfield pic.twitter.com/tj5K0IUdAA

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După un meci absolut nebun și după un scor de 0-3 în tur, echipa Liverpool s-a impus cu 4-0 la finalul unui meci în care Leo Messi a fost de nerecunoscut.

După ce a apărut în nenumărate rânduri pierdut pe teren, Leo Messi a refuzat să vorbească cu presa. Luis Suarez și Sergio Busquets au vorbit cu reporterii, însă Messi a rămas la vestiare, după o seară ratată.

Conform presei din Spania, Leo Messi nu a plecat de pe Anfield cu autocarul Barcelonei, alături de colegii săi. A fost lăsat la stadion, pentru testul antidoping, potrivit digisport.
Conform El Chiringuito, autocarul catalanilor a plecat spre aeroport fără Messi, iar argentinianul i-a ajuns din urmă pe colegii săi, ulterior.

Liverpool, calificare spectaculoasă în finala Ligii Campionilor, după ce a învins Barcelona cu 4-0... Lumea sportului e în doliu. Un mare campion s-a spânzurat la doar 41de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x