Antena Căutare

Messi: "Nu sunt cel mai bun jucator din lume"

Lionel Messi a inceput deja sa adune trofee de sfarsit de an. Primul premiu primit este cel de la revista franceza Onze. Cu aceasta ocazie a acordat un interviu in care a vorbit despre obiectivele sale, Barcelona, Guardiola, dar si nationala Argentinei.

La decernarea trofeului argentinianul a socat declarand ca nu se considera cel mai bun jucator: "Sub nicio forma nu ma consider cel mai bun jucator din lume. Sunt ceea ce sunt datorita coechipierilor mei. Am norocul de a evolua alaturi de jucatori de calibru ca Iniesta si Xavi. Amandoi imi sunt prieteni foarte buni, iar asta face ca lucrurile sa fie mult mai simple."

"Barcelona a schimbat felul de a intelege fotbalul"
In ce priveste actuala generatie a Barcelonei, Messi e convins ca ea va ramane in istoria fotbalului.
"Nu pot afirma ca aceasta generatie a Barcelonei este cea mai buna echipa din toate timpurile, dar sunt convins ca am intrat in istoria fotbalului. Daca nu pentru toate trofeele pe care le-am cucerit, atunci, cel putin, pentru stilul de joc pe care il folosim. Noi am schimbat felul de intelege fotbalul prin modul in care evoluam. Scopul nostru este sa lasam cat mai putin mingea adversarilor. Din acest punct de vedere, pot spune ca am intrat in istorie", este de parere argentinianul.

"Guardiola este un fenomen"
Messi a avut multe cuvinte de lauda si cand a venit vorba de Guardiola. Nu a ezitat sa afirme ca este cel mai bun antrenor de pe Planeta. "Guardiola este un fenomen. In primul rand pentru ca a castigat aproape tot, apoi pentru ca e atent la fiecare detaliu. Nu stiu daca eu sunt cel mai bun jucator din lume, insa el este cu siguranta cel mai bun antrenor de pe Planeta.", a afirmat Messi.

Totodata, Messi a dezvaluit ca cel mai mare vis al sau este sa cucereasca Cupa Mondiala cu nationala Argentinei. "Sa castig Cupa Mondiala cu Argentina este cel mai mare vis al meu. Dar este un vis pe care intr-o zi sper sa-l realizez", a incheiat Messi.

"Nu obosesc niciodata sa castig. Am mereu dorinta de a castiga ceva nou. Cu cat castig mai multe trofee, cu atat mai bine ma simt."

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gigi Becali: "Mihai Costea nu va sta mult cu Daniela Crudu"... Cornel Dinu socheaza: "Gigi Becali vrea sa ma vada mort"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x