Antena Căutare

Mesut Ozil risca o amenda uriasa! Germanul si-a schimbat ghetele Nike cu cele Adidas, chiar in timpul meciului cu Borussia Dortmund

Mijlocasul lui Real Madrid risca o amenda usturatoare din partea firmei Nike, dupa ce in timpul meciului cu Borussia Dortumund din grupele Ligii Campionilor a purtat pentru o repriza ghete de la firma rivala Adidas. Internationalul german se afla sub contract cu firma americana de echipament sportiv.

Jurnalistii de la Marca au sesizat ca Mesut Ozil si-a schimbat ghetele in timpul meciului pierdut de galactici cu scorul de 1-2. Mijlocasul a purtat mai intai ghete Nike, dar cand le-a dat jos, a uitat sa ia altele produse de firma care il are sub contract.

A trecut pe Adidas, despre care presa din Germania scrie ca l-ar fi tentat cu bonusuri financiare importante. Ozil a fost surprins folosind de mai multe ori modele Adidas in acest sezon, insa fara logo-ul celebru.

Mesut Ozil a fost in dese randuri avertizat ca va primi zilnic o amenda de 150.000 de euro daca continua sa foloseasca ghete Adidas pe teren, acesta avand un contract cu rivalii acestora, Nike.

foto: marca.com

Lucian Bute si-a reziliat contractul cu postul Showtime. Pugilistul roman ar putea negocia cu HBO... Cristi Chivu a implinit astazi 32 de ani! Fiicele sale, Anastasia si Natalia, i-au oferit cele mai frumoase cadouri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x