Antena Căutare

Michael Schumacher se întoarce ACASĂ. Fostul pilot va continua recuperarea, în sânul familiei

MICHAEL SCHUMACHER. Decizie radicala luata de familia lui MICHAEL SCHUMACHER: fostul pilot de Formula 1 va parasi spitalul din Geneva si va urma recuperarea la domiciliu. MICHAEL SCHUMACHER a fost mutat recent de la Grenoble la Geneva, tocmai pentru a fi mai aproape de familie.

Michael Schumacher se întoarce acasă! Este decizia pe care soția sa, Corinna a luat-o, după ce fostul pilot a fost transferat de la clinica din Grenoble, la Geneva.

Intenția celei care i-a stat tot timpu alături, de la cumplitul accident și până acum, este considerată optimă și perfect realizabilă.

"În cazul în care există fonduri pentru a construi acasă propriul salon de reabilitare, cu sala de gimnastică, medici și terapeuți, atunci cu siguranță este posibil ca Schumi să fie tratat în afara spitalului", a declarat doctorul Peter Vajkoczy, directorul clinicii de neurochirurgie Charite, din Berlin, citat de presa germană.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la ski, în luna decembrie a anului trecut, s-a aflat în comă indusă o bună perioadă de timp, iar acum se află în proces de recuperare.

S-a stabilit programul Ligii I, sezonul 2014-2015! Campionatul începe cu derby-ul Rapid-Steaua... Viorel Moldovan, noul selecţioner al echipei naţionale de tineret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x