Căutare Live

Michael Schumacher se întoarce ACASĂ. Fostul pilot va continua recuperarea, în sânul familiei

MICHAEL SCHUMACHER. Decizie radicala luata de familia lui MICHAEL SCHUMACHER: fostul pilot de Formula 1 va parasi spitalul din Geneva si va urma recuperarea la domiciliu. MICHAEL SCHUMACHER a fost mutat recent de la Grenoble la Geneva, tocmai pentru a fi mai aproape de familie.

Michael Schumacher se întoarce acasă! Este decizia pe care soția sa, Corinna a luat-o, după ce fostul pilot a fost transferat de la clinica din Grenoble, la Geneva.

Intenția celei care i-a stat tot timpu alături, de la cumplitul accident și până acum, este considerată optimă și perfect realizabilă.

"În cazul în care există fonduri pentru a construi acasă propriul salon de reabilitare, cu sala de gimnastică, medici și terapeuți, atunci cu siguranță este posibil ca Schumi să fie tratat în afara spitalului", a declarat doctorul Peter Vajkoczy, directorul clinicii de neurochirurgie Charite, din Berlin, citat de presa germană.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la ski, în luna decembrie a anului trecut, s-a aflat în comă indusă o bună perioadă de timp, iar acum se află în proces de recuperare.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Viorel Moldovan, noul selecţioner al echipei naţionale de tineret...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri