Antena Căutare

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul doi la Wimbledon, unde va juca împotriva Simonei Halep

Mihaela Buzărnescu a trecut în runda inaugurală de Jessica Pegula (SUA), locul 72 WTA, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 21 de minute. În turul doi, Buzărnescu va evolua în compania Simonei Halep, care conduce cu 1-0 în întâlnire directe.

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, locul 53 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi la Wimbledon, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

Mihaela Buzărnescu a trecut în runda inaugurală de Jessica Pegula (SUA), locul 72 WTA, scor 6-4, 6-4, după o oră şi 21 de minute.

În turul doi, Buzărnescu va evolua în compania Simonei Halep, care conduce cu 1-0 în întâlnire directe.

Simona Halep s-a întâlnit cu Mihaela Buzărnescu pe vremea când era junioară. Fostul lider WTA s-a impus, în 2008, cu 6-3, 6-0, în primul tur al turneului ITF de la Monteroni D'arabia.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la Wimbledon cu un premiu de 72.000 de lire sterline şi cu 70 de puncte WTA.

Sursa : news.ro

FCSB a anunţat despărţirea de Filipe Teixeira, Contractul nu a mai fost prelungit... Mateo Kovacic, împrumutat de Real Madrid la Chelsea, rămâne la gruparea londoneză pentru cinci sezoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x