Antena Căutare

Mihai Costea si alti stelisti au fost urmariti in oras de oamenii lui Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre perioada mai putin fasta prin care trece atacantul Mihai Costea.

"Nu vreau sa il schimb pe Ilie Stan, asa ca nu am de ce sa il aduc pe Grigoras. Ce a facut Ilie Stan? A pierdut un meci, dintr-un gol aiurea. Cum naibii au avut victorie meritata cei de la Piatra Neamt? A dat unul o centrare aiurea si a dat gol. Noi am avut ocazii. Am incredere in Ilie Stan, nu fotbalistii schimba antrenorul.

Stiu si eu ca Mihai Costea pierde noptile. Cat a fost liber, am inteles ca a stat pe la Daniela Crudu. Am pus eu oameni sa il urmareasca. Si pe el, si pe altii. Nu ai ce sa ii faci, poti sa ii spui omului cu cine sa umble? Numai ca eu ii spun ca aia e o femeie periculoasa si ca il va distruge. E o femeie care te nenoroceste in actul sexual, asa am auzit de la oameni care au fost cu ea. Cum sa il mai tina pe el genunchii dupa o noapte cu Daniela Crudu. Am pus sa il urmareasca de cand am aflat ca umbla cu femeia asta. O sa vorbesc eu cu el, la fel cum am facut si cu Tanase. Tanase s-a prins greu, se supara, ca ii spuneam de fata cu echipa sa nu mai umble cu bomba sexy.

Si pe Brandan l-au urmarit, dar a stat o ora in oras si a venit acasa, nu a fost nici o problema cu el. Au fost mai multi urmariti, vreo 3-4. Majoritatea jucatorilor sunt oameni familisti, nu are rost sa ii urmaresti", a spus Gigi Becali la "Contraatac", la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Managerul echipei nationale de rugby din Samoa, amendat cu 100 de porci... Sven Goran Eriksson ar putea antrena in Iran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x