Antena Căutare

Mihai Stoica: "Daca faci pe strada ceea ce a facut Cadu, ajungi la puscarie!"

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, si-a continuat reprosurile la adresa arbitrajului lui Georgian Ionescu de la partida din Supercupa.

"Aici nu a fost vorba de un arbitraj prost, ci ostil. Jucatorii lui CFR au intrat doar la intimidare. Daca faci pe strada ceea ce a facut Cadu, ajungi la puscarie. CFR isi va folosi in prima etapa, contra noastra, toti jucatorii care trebuiau suspendati dupa meciul de duminica.

Georgian Ionescu ar trebui exclus din arbitraj, nu se poate sa intram cu bannere in care sa condamnam violenta, iar fapte grave sa se petreaca pe teren. Jucatorii CFR-ului vor fi suspendati doar dupa partida noastra cu ei, pentru ca am deranjat multa lume dupa castigarea titlului. Nu vreau sa fie suspendati toti cei care meritau, ci macar cei care au periclitat integritatea corporala a jucatorilor nostri, dar sunt sigur ca banderola va sta tot pe mana semeata a lui Cadu la meciul direct de sambata.

Paszkany merita felicitari daca a spus ca al lor a lovit pentru ca e mai puternic. Bravo lui! Merita premiul fair-play"
, a spus Mihai Stoica la GSPTV.

gsp.ro
S-a intamplat in China....... Lista stranieriilor convocati pentru amicalul cu Ungaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x