Antena Căutare

Mihai Stoica: "I-am pierdut pe Varga si Balan. Ne orientam catre Zicu"

Managerul Unirii Urziceni a comentat transferurile echipei sale dezvaluind ca nu va mai face nicio oferta pentru Varga si Tibi Balan si se va orienta catre alti jucatori din Liga 1. Unul din acestia este Ianis Zicu, mijlocasul lui Dinamo.

"Sunt unele discutii pentru imprumutul pe un an al lui Zicu. El si-a exprimat disponibilitatea pentru Unirea. Depinde numai de cei de la Dinamo acum. Practic, i-am pierdut pe Dacian Varga si Tibi Balan. Am discutat cu Vasile Siman si nu am ajuns la niciun acord. A fost prima si ultima discutie pe care am avut-o. Poate ca are alte oferte mai mari pentru ei.

Ii multumesc public lui Vasile Siman pentru ca i-a imprumutat pe cei doi in iarna, au un merit deosebit la castigarea titlului. Ne asteptam intr-un fel ca oferta noastra sa fie refuzata, doar ca oferta noastra era foarte interesanta. Acum mergem pe alte piste si nu vom mai reveni la discutii cu Vasile Siman"
, a spus Mihai Stoica la GSPTV.

gsp.ro
Pavel si Tecau, eliminati in turul 3 de la Wimbledon... Fotbalul si securitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x