Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Mihai Stoica: N-am nicio legătură cu ce se întâmplă zilele astea, sunt ocupat cu probleme mult mai importante pentru mine şi familia mea

Fostul director sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a scris, miercuri, la Facebook, că nu are nicio legătură cu faptul că Narcis Răducan a plecat de la gruparea patronată de Gigi Becali.

"Enough is enough!

Echipa a ajuns pe ultimul loc în urma înfrângerilor cu Voluntari, Iaşi şi Mediaş. Eu nu mai eram prin preajmă la niciunul dintre aceste eşecuri.

N-am nicio legătură cu ce se întâmplă zilele astea, sunt ocupat cu probleme mult mai importante pentru mine şi familia mea. Rog presa să nu-mi folosească numele pentru a dezbate subiecte care n-au niciun suport real", a scris Stoica.

Marţi, FCSB a anunţat despărţirea de Narcis Răducan, după ce anterior afirmase că a decis să plece de la echipă după ce patronul Gigi Becali i-a reproşat "anumite chestii puerile".

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Sursa : news.ro

Recomandari