Antena Căutare

Mihai Stoica recunoaste: "De cand am revenit, am simtit ca sunt vanat"

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a facut la emisiunea la care a devenit colaborator, primele declaratii de la plecarea de la echipa ros-albastra.

Acesta a spus ca nu-i poarta nici un fel de pica lui Gigi Becali si nici lui Ilie Stan si nu a exclus posibilitatea sa revina la echipa in viitor. El a mai dezvaluit ca a decis sa plece de la echipa inainte ca Ronny Levy sa-si dea demisia, dar nu a vrut sa-si faca publice doleantele pana cand tehnicianul nu-si incheie conturile cu echipa.

"Sa inteleaga toata lumea, n-am fost dat afara de Gigi, ne-am intalnit si am hotarat de comun acord sa incheiem colaborarea. De cand am revenit, am simtit ca sunt vanat. Nu regret ca m-am intors la echipa totusi, nu avem in palmaresul personal nici o Cupa a Romaniei, deci sezonul trecut a fost foarte bun.

Nici n-am putut sa conduc asa cum am vrut eu, dar poate si faptul ca n-am avut rezultate a contat aici. Totusi, sansele Stelei la titlu sunt acelasi daca stam si analizam cum s-a castigat titlul in Liga 1 in ultimele sezoane, se pierd foarte multe puncte in retur.

Eu am decis sa plec de la echipa cu o saptamana inainte de meciul cu AEK Larnaca, dar nu am vrut sa spun nimic pana nu pleca Levy, pentru ca eu eram responsabil pentru numirea lui ca antrenor", a spus Mihai Stoica.

MM a renuntat la postul de manager general al Stelei vineri, in locul sau fiind numit Narcis Raducan.

sursa: gsp

foto: Hepta

Narcis Raducan in ironizeaza pe Mihai Stoica:"Nu sunt ca altii sa anunt ca invart totul la Steaua"... Meciul de tineret dintre Romania si Franta amana partida FC Bihor - Muresul Deva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x