Antena Căutare

Mihai Stoichita a amanat preluarea echipei CS Mioveni pentru ca si-ar fi dorit sa ajunga la Steaua

Mihai Stoichita a parafat astazi intelegerea cu CS Mioveni, devenind oficial antrenorul argesenilor, desi el s-a ocupat de pregatirea echipei inca din etapa a cincea.

De ce a asteptat o luna ca sa semneze? Timp de cinci etape a ajutat echipa fara functie oficiala, in aceasta perioada Mioveniul castigand primele 7 puncte in Liga 1.

Totusi, "Lippi" pare sa fi asteptat o varianta surpriza. Seria lunga de rezultate negative ale Stelei urma sa se incheie inevitabil cu demiterea israelianului, ivindu-se astfel oportunitatea ca Gigi Becali sa-l readuca pe banca "ros-albastrilor". Asta sa fie motivul pentru care Stoichita a amanat semnarea contractului cu Mioveni? Gurile rele spun: "DA".

Din pacate pentru noul tehnician al galben-verzilor, patronul Stelei s-a consultat cu Anghel Iordanescu si l-a numit pe banca chiar pe fostul antrenor al argesenilor, Ilie Stan. La cateva zile distanta, "Lippi" a acceptat oferta Mioveniului, semnand intelegerea.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO SOCANT! Fanii echipelor Lokomotiv Moscova si Spartak Moscova se bat ca la razboi... Suporterii lui Atletico Madrid au ironizat moartea lui Antonio Puerta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x