Antena Căutare

Mircea Badea: "Cea mai buna echipa in cupele europene este Dinamo. Pentru ca ea n-a luat bataie"

Mircea Badea ironizeaza evolutia echipelor romanesti din Europa League. Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" a comentat prestatia celor trei formatii in meciurile disputate aseara si a afirmat ca “noi iubim mult fotbalul".. doar ca.. "nu prea avem fotbal"


"Cea mai buna echipa, dupa parerea mea, a momentului, in cupele europene, este Dinamo, pentru ca ea astazi (n.r.)nu a luat bataie. Ba, a facut ce-a facut, dar n-a luat bataie. A luat bataie atat de rau acu o perioada, incat nu a fost cazul sa o mai ia si astazi", a comentat Badea.



Fotbalul romanesc trece printr-o serie de rezultate foarte proaste. Statistica este inspaimintatoare: ultimele 15 meciuri jucate de echipele romanesti si de "tricolori" au adus un singur succes, cel al Rapidului cu Hapoel Tel Aviv.

Ultima etapa din Europa League a reprezentantelor romanesti a aruncat fotbalul autohton pe o panta descendenta. Steaua, Rapid si Vaslui au facut pasi gresiti care le pot compromite sansele de calificare, Otelul aproape ca nu conteaza in Liga Campionilor, iar nationala n-a reusit nici o victorie in ultimele 2 partide din cursa pentru EURO 2012.

Europa League, etapa 3-a: Trei echipe cu maxim de puncte. Vezi rezultatele inregistrate si situatia in cele 12 grupe!... CFR Cluj – Ceahlaul Piatra Neamt 2-1 \ Ardelenii pun presiune pe Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x