Antena Căutare

Mircea Badea, despre meciul lui Bute: "Aici a fost ceva necurat"

Pentru a nu mai astepta emisiunea de duminica seara, Mircea Badea si-a exprimat punctul de vedere cu privire la meciul dintre Lucian Bute si Carl Froch pe blog-ul personal.

Mircea Badea nu intelege, ca multi alti romani, de ce Lucian Bute s-a retras in corzi si nu a lovit pe contre, precum in precedentele partide de box.

"Nu vad niciun motiv pentru care Bute a stat la bataie cu Froch. Bute a fost campion mondial atata timp tocmai pentru ca n-a stat la bataie ci a boxat pe picioare, din deplasare, lovind pe contra. Cum naiba sa te apuci sa stai in corzi tocmai cu batacul grobian?!!?!?!? Nu gasesc nicio explicatie rezonabila pentru felul in care a prestat Bute. Froch a facut ce stie el sa faca. Absolut stereotip si rudimentar. Toate meciurile lui sunt la fel. De ce sa i te dai pe tava ?!?!?!!? Daca n-au vandut meciul, poate l-au sedat pe roman. Oribil. Nu pentru ca a pierdut. Ci pentru ca s-a predat facand exact ce avea nevoie Froch pentru a castiga", a scris Mircea Badea, pe blog.


"Cu aceasta ocazie ma potolesc si eu in entuziasmele mele penibile, bazate pe increderea naiva in corectitudinea oamenilor fata de sine si de terti. Aici a fost ceva necurat", a conchis realizatorul "In Gura Presei".

foto: a1.ro

Camelia Potec, locul 4 in proba de 1.500 de metri, la CE de natatie... VIDEO! Leonard Doroftei: "Bute avea nevoie de meciuri mai bune"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x