Căutare Live

Mircea Lucescu a fost demis de la Zenit Sankt Petersburg. Nu va mai antrena echipa

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Zenit Sankt Petersburg, a anunţat, duminică, pagina de Facebook a grupării ruse.

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Zenit Sankt Petersburg, a anunţat, duminică, pagina de Facebook a grupării ruse, potrivit news.ro.

"Consiliul de Administraţie al clubului Zenit a decis încetarea contractului cu antrenorul Mircea Lucescu", se arată în comunicatul grupării ruse.

Zenit Sankt Petersburg a terminat pe locul trei în campionatul Rusiei şi a ratat participarea în Liga Campionilor. Lucescu, în vârstă de 71 de ani, semnase în vara anului trecut un contract pe două sezoane cu Zenit Sankt Petersburg, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Mircea Lucescu a mai pregătit în cariera sa formaţiile Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul, Şahtior Doneţk şi naţionala României.

Aur pentru România, la Campionatul European de canotaj din Cehia. Este a patra medalie pentru delegaţia noastră... Fostul ciclist Lance Armstrong se însoară! După ce a învins un cancer în metastaze și a recunoscut că s-a dopat, sporti...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri