Antena Căutare

Mircea Lucescu a ramas fara portar la Sahtior! Alexander Rybka, suspendat doi ani de UEFA pentru dopaj

Mircea Lucescu a mai primit o veste dura! Portarul titular de la Sahtior Donetk, Alexander Rybka, a fost suspendat doi ani de UEFA dupa ce a fost depistat pozitiv cu un diuretic, a anuntat, luni, presa locala, citata de Mediafax.

Jucatorul ucrainian a fost pedepsit astfel pentru ca a utilizat substante interzise, fiind prins la un control antidoping efectuat de trimisi ai forului continental la Donetk pe 27 noiembrie 2011. Informatia a fost confirmata de Sahtior Donetk, care a anuntat ca va face apel.

"Aceasta suspendare este prea severa in comparatie cu vina jucatorului", a apreciat clubul, care sustine ca Rybka, depistat pozitiv in noiembrie dupa un meci cu formatia Karpatii Lviv, a luat diureticul "deoarece voia sa slabeasca".

Rybka, in varsta de 24 de ani, joaca la Sahtior din iulie. El a disputat 20 de meciuri pentru campioana Ucrainei si a jucat in doua partide internationale, cu Germania si Austria.

Aleksandr Rybka va rata Euro 2012, organizat in vara de Ucraina si Polonia. Locul sau in poarta lui Sahtior va fi luat de Piatov.

Dragomir il vede pe Chipciu fundas dreapta la nationala... Victoria Azarenka, noul lider in clasamentul WTA. Monica Niculescu ramane pe locul 32...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x