Antena Căutare

Mircea Lucescu, externat din spital: "Le multumesc medicilor care au avut grija de mine"

Mircea Lucescu a fost externat astazi de la Spitalul Universitar din Bucuresti unde a ajuns la inceputul lunii februarie in urma unui accident rutier. Antrenorul formatiei Sahtior a declarat la La iesirea din spital ca le multumeste medicilor care s-au ocupat de el si si-a cerut scuze pentru ca “a lovit un tramvai care stationa".

"Multumesc colectivului de medici care a avut grija de mine. Trebuie sa fiu atent in continuare, dar in foarte scurt timp ma voi intoarce pe teren. In momentul de fata ma simt foarte bine. Si daca as fi castigat o Cupa a Campionilor nu stiu daca era atata lume sa ma vada.


Incerc sa ajung la nivelul de efort de inainte de accident. A fost foarte greu, au fost multiple fracturi, un moment extrem de periculos. Am trecut de prima parte cu bine, trebuie sa trec si de cea de-a doua parte, inca e periculos.

Ma simt bine, am avut foarte mare vointa, m-am gandit tot timpul la fotbal. Voi mai conduce, de ce nu? Imi pare rau ca am lovit un tramvai care stationa", a spus Lucescu la iesirea din Spital.

Il Luce a fost internat in ziua de 6 ianuarie dupa ce a suferit un accident de masina pe bulevardul Vasile Milea din Bucuresti. Medicii sustin ca recuperarea sa poate dura intre 30 si 45 de zile. Antenorul lui Sahtior poate sta insa si acasa, atata timp cat nu apar complicatii.

foto: EPA/ Intact Images

Eliodor Voica, noul antrenor al nationalei de handbal masculin... Mircea Lucescu, externat: "Ma bucur ca m-au tratat medicii in Romania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x