Antena Căutare

Mircea Lucescu, externat: "Ma bucur ca m-au tratat medicii in Romania"

Mircea Lucescu a fost externat astazi, in jurul orei 12.30 de la Spitalul Universitar. Obosit si cam palid, antrenorul a fost de nerecunoscut cu o caciula crosetata pe cap. "Multumesc medicilor de aici, ma bucur ca am ramas in Romania sa ma tratez", a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a fost asteptat la iesirea din Spitalul Universitar de o armata de jurnalisti. A vorbit in graba cu presa, marturisind ca le multumeste medicilor romani care l-au avut in grija si asta dupa ce numeroase voci cereau tratarea lui Mircea Lucescu in afara Romaniei.

"Ma bucur ca nu am plecat, ca am ramas in Romania. Aici sunt medici foarte buni, m-au tratat foarte bine, am fost pe cele mai bune maini", a spus Mircea Lucescu.

Antrenorul a spus ca a facut multa miscare pentru ca recuperarea sa fie cat mai rapida si eficienta si a marturisit ca pana si pe patul de spital s-a gandit mult la problemele de la clubul sau de fotbal.

Cat despre modul in care s-a produs accidentul auto care l-a bagat in spital, Mircea Lucescu si-a asumat intreaga vina. "Am lovit un tramvai care circula regulamentar", a spus el.

Foto: GSP.ro

Mircea Lucescu, externat din spital: "Le multumesc medicilor care au avut grija de mine"... FOTO! FC Viitorul a demarat pregatirile in Antalya...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x