Antena Căutare

Mircea Lucescu se ia de arbitrii intalnirii cu Porto

Ca de fiecare data cand a pierdut, nea Mircea a acuzat in termeni duri arbitrajul dupa meciul din deplasare cu FC Porto, in care gazdele s-au impus cu 2-1.

Sahtior Donetsk a fost invinsa in prima zi a Ligii Campionilor cu 2-1 la Porto, desi a condus cu 1-0. Castigatoarea celei mai recente editii de Europa League a intors insa scorul in fata celei ce are in palmares ultima Cupa UEFA, iar Mircea Lucescu a luat foc la finalul intalnirii, strigandu-le arbitrilor „It's a shame".

Antrenorul roman nu este la prima iesire de acest gen. In 2008, Sahtiorul primea vizita Barcelonei intr-un meci decisiv pentru calificarea din grupe. „Minerii" conduceau cu 1-0 si la o faza banala au aruncat mingea in aut pentru a permite ca echipa medicala sa-i acorde ingrijiri unui coechipier (Seleznov). Catalanii au repus repede si au egalat prin Messi, iar pana la sfarsitul jocului au punctat din nou. Imediat dupa partida, Lucescu a strigat de mai multe ori „verguenza" catre Guardiola (un fel de „it's a shame" tradus intr-o limba straina pe care si catalanii o pot intelege desi nu o au la corazon).

Aseara, tehnicianul s-a dezlantuit si la o emisiune de televiziune: „Deciziile sunt cele care m-au enervat. Dispar divele de pe terenul de joc si apar dive printre arbitri. Atacul lui Rakitskiy a fost dur, dar si adversarul a intrat tare. Daca el nu se ridica direct, nu mai dadea arbitrul rosu. Am avut gol valabil, am gresit la golul lui Hulk" s-a dezlantuit romanul.

Iesirile repetate lasa la iveala un orgoliu specific celor ce reusesc, dar si o incapacitate de a accepta infrangerea. Sa nu uitam ca in toamna lui 2009, dupa ce nationala condusa de Razvan a pierdut cu 5-0 in Serbia, nea Mircea a declarat ca „la 0-0 Mutu a scapat singur cu portarul dar tusierul a indicat eronat offside" si de aceea am pierdut.

foto: gsp

Basel - Otelul 2-1/ Moldovenii debuteaza cu stangul in Liga Campionilor... Europa League: Besiktas face scorul serii. Echipele romanesti, fara infrangere. Vezi rezultatele inregistrate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x