Antena Căutare

Mircea Lucescu socheaza: "Vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!"

Antrenorul sustine ca vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar ca a parut ca a vrut sa dea peste masina lui! Declaratiile au fost facute in exclusivitate de Mircea Lucescu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Interviul oferit de Mircea Lucescu da o cu totul alta lumina circumstantelor in care a avut loc accidentul rutier in care a fost implicat. Antrenorul sustine ca nu ar mai fi ajuns pe patul de spital daca vatmanul ar fi franat.


"Tramvaiul putea evita coliziunea. L-am zarit la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Avea timp suficient. Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!", a spus Lucescu.

Interviul a fost acordat de Mircea Lucrescu cu putin timp inainte de a intra in operatie si arata ca starea sa de spirit era una bun. Nu era speriat de ceea ce il astepta.

Mircea Lucescu a fost operat cu succes, in cursul zilei de duminica, la Spitalul Universitar din Bucuresti, antrenorul echipei Sahtior fiind supus interventiei chirurgicale (a durat doua ore) dupa ce a aparut o complicatie - exces de lichid pleural. "Pacientul nu a avut leziuni pulmonare, operatia a decurs bine", au declarat medicii intr-o conferinta de presa.

Interventia chirurgicala a durat doua ore si a fost efectuata de catre Elena Copaciu (seful clinicii ATI a Spitalului Universitar Bucuresti), Florin Chirculescu (seful compartimentului de chirurgie toracica din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti) si Ioan Cordos (seful sectiei de chirurgie toracica de la Clinica Nasta).

Antrenorul lui Sahtior Donetk a fost implicat in intr-un grav accident de circulatie, in Bucuresti. Lucescu se afla la volanul masinii conduse de obicei de sotia sa si se indrepta spre Pasajul Basarab. Pe bulevardul Vasile Milea, a virat la stanga fara sa se asigure, moment in care un tramvai i-a lovit in plin masina. In urma impactului, autovehiculul a fost aruncat pe contrasens, unde a lovit o alta masina care circula regulamentar.

foto: gsp.ro

Medicii de la Spitalul Universitar: "Starea lui Mircea Lucescu este stabila. Nu exista complicatii"... Espanyol - FC Barcelona 1-1/ Catalanii, la cinci lungimi in spatele Realului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x