Antena Căutare

Mircea Sandu: "Cine vine in locul meu la FRF nu trebuie sa fie neaparat fost fotbalist"

Mircea Sandu a precizat la un post TV ca nu intentioneaza sa renunte la conducerea Federatiei Romane de Fotbal dupa disputarea finalei Europa League, asa cum aparusera unele zvonuri in ultima perioada.

"Raman si dupa finala Europa League, fotbalul romanesc este bine vazut afara. Vor fi in Bucuresti 40.000 de turisti cu ocazia meciului de pe 9 mai. 4 milioane de lei sunt costurile totale pentru gazonul de la marea finala", a declarat Mircea Sandu, conform Hotnews.


"Mai am doi ani de mandat, voi vedea ce va fi dupa. Cand muncesti, nu te plictisesti sa stai intr-un post de conducere. Ioanitoaia s-a plictisit sa scrie de fotbal de atata timp? Este o meserie sa fii presedintele FRF. Am avut multe realizari, ele vor fi recunoscute dupa ce nu voi mai fi in frunte. S-au facut investitii, am platiti taxele la stat. Nu am reusit sa conving suporterii sa sustina echipa nationala, marea mea nereusita este legata de imagine", a mai spus seful FRF.

Mircea Sandu a declarat ca cine ii va lua locul in functie la federatie trebuie sa fie un bun manager si nu este important ca acesta sa fi jucat fotbal.

"Cine vine in locul meu la FRF, nu trebuie sa fie neaparat fost fotbalist, trebuie sa fie un bun manager, asta conteaza cel mai mult. Sunt multe exemple de fosti jucatori care pot veni la conducerea FRF, as mentiona aici toata echipa din 94', la care se adauga Mutu, Chivu. Am mandat la Comitetul Executiv UEFA pana in 2015. Avem mai multe meciuri suspectate de blat, iar atentionarea vine din partea UEFA. Nu am nicio implicare, altii va vor da raspunsurile in legatura cu aceste dispute", a spus Sandu.

Liga Campionilor: Bayern Munchen si Inter Milano, condamnate la calificare... Simona Halep a fost eliminata de la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x