Antena Căutare

Mircea Sandu: "Nici vorba de arbitrii straini"

Mircea Sandu nu cedeaza in fata presiunilor venite din partea presedintilor din Liga 1 si spune ca nu are de gand sa ceara la UEFA arbitri straini pentru meciurile din primul esalon, cu atat mai mult cu cat tara noastra s-a inscris intr-un program de promovare a arbitrilor romani.

Presedintele FRF spune insa ca are de gand sa urmeze modelul ucrainean si sa aduca un nume important din arbitrajul mondial pentru a conduce Comisia Centrala a Arbitrilor.

"Nici vorba de arbitri straini in Liga 1, am semnat o conventie cu UEFA pentru dezvoltarea arbitrajului in tara si nu ne putem sustrage. In cel mai bun caz, am putea aduce un fost arbitru international de renume care sa vina sa ne ajute. Chiar am discutat in comisie acest aspect. Am ajuns sa comentam prea mult arbitrajul si prea putin evolutiile echipelor angrenate", a spus Mircea Sandu la GSPTV.

Presedintele FRF a comentat si posibila revenire a lui Adrian Mutu si a lui Gabi Tamas la echipa nationala,inclusi de Piturca in lotul largit al stranierilor pentru meciurile cu Albania si Belarus.

"Ma bucur ca selectionerul mi-a ascultat parerea, sa lase o portita deschisa pentru revenirea lui Mutu si a lui Tamas. Vor avea sansa sa joace pentru ca incercam sa mai gasim doua meciuri amicale pentru nationala pentru 11 si 15 noiembrie. Asta in cazul in care nu ne vom califica la baraj", a mai spus seful Federatiei Romane.

sursa: gsp

foto: Intact Images

Tony Parker ar putea fi purtatorul drapelului Frantei la Jocurile Olimpice din 2012... Ioan Becali: "Mircea Sandu il pregateste pe Gica Popescu pentru sefia FRF"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x