Antena Căutare

Mircea Sandu se gandeste sa se retraga

Mircea Sandu a anuntat in premiera ca s-ar putea retrage, cel mai devreme dupa finala Europa League de pe 9 mai 2012.

"Stadionul este gata, mai trebuie sa eliminam doua randuri, in zona de premiere, dar de acest lucru ne vom ocupa cand va fi cazul. De luni incep sa se vanda biletele, suntem in grafic pentru evenimentul de pe 9 mai, cand Bucurestiul va fi in prim-plan nu doar european, ci si mondial. Mi se pare un pret destul de corect pentru bilete, sub preturile din Germania sau Irlanda.

Sper sa fie doua echipe mari in finala. As dori din tot sufletul sa vad o echipa romaneasca, dar e foarte greu. Manchester City, Valencia, Dortmund, Chelsea, Eindhoven sunt echipe destul de puternice care pot juca o finala aici. Vaslui joaca un meci dificil cu Lazio, Steaua evolueaza la Schalke, Rapid nu mai are sanse.

Se retrage dupa finala Europa League?

Intrebat daca este afectat de scandalurile din jurul sau, seful FRF a raspuns: "Imi lasa un gust amar aceste scandaluri. Daca m-am gandit sa ma retrag? Normal ca m-am gandit de cateva ori, mai vedem dupa finala Europa League. Eu nu am intreprins vreo actiune in afara statutului FRF, asta e tot ce pot sa spun", a spus Mircea Sandu.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

VIDEO! Porumboiu catre Danilescu: "Ati luat-o razna? Stati in banca dumneavoastra"... FC Arges - UTA 0-0 \ Remiza pe frig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x