Antena Căutare

Mirela Lavric, campioană MONDIALĂ la atletism, a încercat să se sinucidă din dragoste

Atleta Mirela Lavric, medaliată cu aur la numeroase competiții internaționale, a fost la un pas să-şi compromită întreaga carieră într-un moment de rătăcire.

Galerie
Mirela Lavric s-a aruncat de la geamul fostului iubit

Atleta Mirela Lavric, medaliată cu aur la numeroase competiții internaționale, a fost la un pas să-şi compromită întreaga carieră într-un moment de rătăcire.

Tânăra, in varsta de 22 de ani, s-a aruncat de la etajul unu din apartamentul fostului iubit pentru că acesta nu a vrut să se împace cu ea. În urma căzăturii, Mirela a reușit să se ridice și să meargă până la mașina parcată la câțiva metri distanță, după care a leșinat și a fost transportată de un echipaj SMURD la spital, fiind internată apoi la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul de Neurochirurgie. Din fericire, nu a suferit răni grave și a fost externată imediat.

Gestul sportivei i-a șocat pe cunoscuții ei, care o caracterizează drept o persoană echilibrată. Insă iubitul tinerei, Ionuț Parfene, nu a dorit facă niciun comentariu.

Atleta Mirela Lavric a fost medaliată cu aur la numeroase competiţii internaţionale. În 2007 a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de tineret de la Hengelo, Olanda. În 2009, a cucerit aceeaşi medalie la Novi Sad, în Serbia. Atleta mai are în palmares şi trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de tineret, în 2007 la Ostrava, Cehia, în 2008 la Bydgoszcz, Polonia, şi în 2010 la Moncton, Canada, tot la 800 de metri plat.

1930, anul primului meci cu Grecia! S-a terminat 8-1 pentru România, într-o perioadă când promovam golful... Costică, grecul cu simpatie mioritică! Povestea lui Humis, fotbalistul care a împărţit naţionalele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x