Antena Căutare

Mititelu, dupa prietenul Penescu: va fi declarat persona non-grata

Dumitru Dragomir a declarat ca se gandeste la o solutie sa-l declare persona non-grata pe Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova.

"Se strange latul si catusele sunt tot mai aproape de Mititelu. Nu trebuie sa-l intrebe DNA-ul decat de ce a facut doua Universitati si a inselat LPF cu drepturile de televizare. Oricine cadea in plasa, Mititelu l-a pacalit pe Duru cu licenta, a jucat ultimul an pe fals. Jucatorii erau ai Universitatii Craiova si jucau pe fals la U Craiova. A mai facut o societate, U Craiova.

De orice scapi, dar de Fisc nu scap. Din punctul de vedere, jucatorii sunt supusi sechestrului, nu sunt ai cluburilor. Atat FRF cat si LPF nu au anulat sechestrul ANAF-ului pus pe jucatori si daca Adunarea Generala a FRF nu ratifica excluderea Universitatii Craiova, jucatorii pot reveni la Universitatea Craiova. Daca ANAF-ul revendica, noi suntem acoperiti. Dupa parerea mea, Florin Costea este al Stelei, dupa parerea ANAF-ului este al ANAF-ului. Daca il vinde Steaua, banii se duc la ANAF.

Daca Sion a castigat la TAS, Mititelu de ce nu s-a dus la TAS. Aici a gresit, dupa TAS avea voie sa se judece si in civil. Cum sa ajuti un monstru, cand el nu s-a inteles cu nimeni.

Eu nu am facut in viata mea rau cuiva. Lucram la un material la Liga pentru a-l declara pe Mititelu persona non-grata.

El a iubit fotbalul, dar dupa ce i s-au terminat banii a facut datorii. Niciodata in viata mea nu ma impac cu el, ma intalnesc cu el doar pe lumea cealalta. Eu i-am facut numai bine si el mi-a facut numai rau.

Toata Generatia de Aur a Craiovei este impotriva lui, si Primaria si Prefectura la fel", a spus Dumitru Dragomir.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Torje il confirma pe Borcea in cazul stenogramelor DNA... Razvan Lucescu a castigat "razboiul" cu Dinamo. Memoriul "cainilor" a fost respins de comisii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x