Antena Căutare

Mititelu il face praf pe Ilie Stan: "Sa-i ceara autograf lui Florin Costea! Daca nu-l baga, o sa plece"

Finantatorul Craiovei, Adrian Mititelu, i-a atacat in direct la Radio GSP pe antrenorul Stelei si pe patronul ros-albastrilor. Acesta crede ca Florin Costea va pleca de la Steaua, daca Ilie Stan va continua sa-l tina pe banca.

"Mihai Costea nu a iesit in evidenta din cauza faptului ca echipa nu e corect asezata pe teren. In jurul lui erau trei rapidisti. Mihai a dat goluri foarte importante si lucrate. Becali face greseli foarte mari cand il numeste mascarici. Au si ei ifosele lor, dar nu trebuie sa-i jignesti. Daca se comporta asa cu ei, s-a terminat!

Florin are personalitate. Cum sa-l tii pe tusa si tu sa n-ai nici o ocazie cu Rapid? E cel mai bun atacant din Liga 1 in acest moment. Isi revine doar daca joaca, nu daca sta pe banca. Nu se lucreaza in halul asta cu ei. Florin pleaca daca vede ca nu-l baga. E orgolios si-al dracului! Stan ar trebui sa fie fericit ca-l antreneaza pe Costea si sa ii ceara autografe la greu!", a punctat Mititelu la Radio GSP.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Torres ar putea ajunge la Malaga in iarna... Gigi Becali: "Coman isi va lua palma inapoi de la mine, ii promit asta!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x