Antena Căutare

Moartea unui pusti de 16 ani poate aduce noi echipamente de protectie pentru hocheisti

Kyle Fundytus, un jucator canadian de hochei, in varsta de doar 16 ani, a decedat duminica, dupa ce a fost lovit de un puc chiar in gat.

Acesta s-a aruncat in fata pucului trimis spre poarta de un jucator advers, insa acesta l-a lovit chiar in gat. In acel moment, jucatorul purta gulerul de protectie, insa lovitura a fost mult prea puternica. Imediat dupa impact, Kyle a intrat in stop cardio-respirator, decedand a doua zi, la spital, informeaza Edmonton Journal.

Moartea juniorului de la Don Wheaton Midgets a socat hocheiul canadian, iar Federatia Canadiana de Hochei (Hockey Canada) pare dispusa sa discute eventuale schimbari aduse echipamentului unui jucator. Conform fostului presedinte al gruparii la care era legitimat Kyle, Greg Krawchuk, gulerul respectiv este creat pentru a proteja jucatorul de eventuale lovituri cu crosa, nu si de impactul unui puc in plina viteza.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Oficial: Dinamo - Steaua se joaca in Stefan cel Mare... Balgradean isi reproseaza golul luat cu Grecia: ”As fi putut face mai mult la sutul lui Karagounis”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x