Căutare Live

SOCANT! Moartea vine jucand. La 40 de grade Celsius!

Nigerianul Chinonso Henry, de la Delta Tulcea, s-a stins pe gazon, in timpul partidei amicale cu CS Balotesti, jucata pe o temperatura infernala

Nigerianul adus in Romania acum cinci ani de Ion Marin s-a prabusit pe gazon la zece minute dupa ce intrase in partida CS Balotesti - Delta Tulcea. Intr-un scenariu de cosmar, ambulanta a sosit dupa 15 minute, cind jucatorul avea deja convulsii, si i-a aplicat electrosocuri care insa nu l-au putut salva.


Balotesti, ieri, ora 12:10. Ultimele minute ale amicalului dintre echipa locala şi Delta. Arbitrul Marian Ivanescu acorda lovitura libera pentru tulceni, dar intrerupe imediat meciul: atacantul oaspetilor, Chinonso Ihelewere Henry, intrat pe teren de doar 10 minute, duce mina la inima si se prabuseste pe gazon! Incepe sa tremure, e in convulsii, lumea se alarmeaza. E inceputul cosmarului din infernul ilfovean, pe o arsita de 40 de grade Celsius.

Mai multe detalii, AICI!

Tragedia lui Henry aduce amintea de cea a lui Haldan, petrecuta acum 12 ani, la Oltenita.


Foto: Gazeta Sporturilor

Zeci de mii de turisti au fost alaturi de maratonistele de la olimpiada... Poveste de olimpic: "Cand m-am suit in barca, am cazut in apa!"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri