Antena Căutare

Molde-Steaua 1-2 / Colectionarii de calificari, la un punct de a 10-a primavara europeana

Steaua Bucuresti a castigat cu 2-1 meciul cu Molde si ramane liderul neinvins al Grupei E din Europa League. Bucurestenii mai au nevoie de un singur punct in ultimele doua etape pentru a zecea calificare consecutiva in primavara europeana.

Cu un sistem de joc total schimbat fata de ceea ce ne obisnuise pana acum, Steaua a inceput neconvingator partida de pe stadionul Aker. 3-4-3-ul propus de Reghe s-a incalzit mai greu, asemenea unui motor diesel, iar Chima (10) trimite alaturi din sase metri. Vesti rele pe flancul stang. Doua sprinturi mai puternice si Parvulescu (16) ridica mana pentru schimbare. Intra Latovlevici.

N-avem prea mult timp sa plangem schimbarea pentru ca Alex Chipciu (21) patrunde bine, intoarce un adversar, si suteaza cu stangul pentru 1-0. Golul primit ii nauceste pe elevii lui Solskjaer. Steaua simte si apasa pedala de acceleratie. Mai intai Rocha (27) iroseste o faza foarte buna de atac, in timp ce Mihai Costea (32) nu gaseste spatiul portii cu un sut de la 25 de metri.

Asaltul Stelei strapunge pana la urma baricada slabita a lui Molde. Tanase alearga bine in banda stanga, intoarce excelent pentru Latovlevici, care nu-l iarta pe Soderberg cu un sut la coltul lung. 2-0 si la Molde adie vant de primavara pentru stelisti, care se multumesc sa paseze linistiti in finalul primei parti.

Solskjaer face doua mutari in debutul celei de-a doua reprize, iar acest lucru se resimte pe tabela de marcaj. Chima (55) se distreaza cu Gardos si il invinge pe Tatarusanu cu un sut la firul ierbii. Norvegienii reduc din handicap si meciul se anima.

Stelistii arata ca au iesit si ei de la cabine, dar sutul de la marginea careului al lui Prepelita (58) este blocat bine de apararea gazdelor. Molde putea egala, dar Tatarusanu intervine salvator in doua randuri si pareaza suturile lui Mostrom si Simonsen.

Mihai Costea putea arunca prosopul pentru norvegieni, dar se grabeste si suteaza de la distanta mult pe langa poarta, desi avea trei coechipieri liberi in careu. Molde cauta cu disperare egalarea, dar Tatarusanu este intr-o zi buna si apara sutul lui Linne la ultima faza a intalnirii.

In urma acestui succes, Steaua face 10 puncte si se distanteaza la 5 lungimi de locul secund, ocupat in acest moment de Stuttgart. Nemtii s-au impus cu 2-0 pe terenul danezilor de la Stuttgart si au reintrat in cartile calificarii.

CLASAMENT:

1. Steaua 7-3 10p
2. Stuttgart 3-4 5p

3. Copenhaga 2-3 4p
4. Molde 4-6 3p

VIDEO! S-a lansat competitia in care fotbalul si bataia merg mana-n mana... Europa League: Ath. Bilbao, finalista din 2012, eliminata. Rezultatele si marcatorii din etapa a 4-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x