Antena Căutare

Moment ȘOCANT la Wimbledon! Bethanie Mattek-Sands, adversara Soranei, s-a accidentat grav în timpul meciului! Sorana a început să plângă, iar sportiva a fost scoasă pe targă din teren

Au fost momente de groază la Wimbledon, în timpul partidei de tenis desfășurată între Sorana Cîrstea și Bethanie Mattek-Sands (locul 103 WTA). Potrivit gsp.ro, meciul a fost oprit în primul game al setului decisiv, 4-6, 7-6(4), după ce jucătoarea americană s-a accidentat grav și n-a mai putut continua partida.

Au fost momente de groază la Wimbledon, în timpul partidei de tenis desfășurată între Sorana Cîrstea și Bethanie Mattek-Sands (locul 103 WTA). Potrivit gsp.ro, meciul a fost oprit în primul game al setului decisiv, 4-6, 7-6(4), după ce jucătoarea americană s-a accidentat grav și n-a mai putut continua partida.

Mattek-Sands a alunecat în momentul unei urcări la fileu și a rămas căzută la pământ ținându-se de genunchiul drept. Prima care a ajuns la ea a fost Sorana, care, alarmată de țipetele de durere ale adversarei sale, a început să le facă semne organizatorilor să cheme doctorul.

Sorana Cîrstea a izbucnit în plâns, însă nu s-a dezlipit de adversara sa, întinsă pe teren, până la venirea medicilor

Vizibil speriată, Sorana a izbucnit în plâns, însă a stat alături de Bethanie până la apariția medicului, relatează sursa citată. O ambulanță a ajuns în apropierea terenului 18, unde se disputa partida. Mattek-Sands a fost preluată de cadrele medicale, care i-au oferit primele îngrijiri.

Diagnosticul dat de medici: ruptură de ligamente la genunchiul drept

Diagnosticul inițial al medicilor ar fi ruptură de ligamente la nivelul genunchiului drept. La arenă a ajuns și Lucie Safarova, partenera de dublu a lui Mattek-Sands, care a început să plângă în momentul în care a văzut în ce stare gravă se află prietena ei.

După mai bine de 20 de minute, jucătoarea din SUA a fost preluată de ambulanță și dusă la un spital din apropiere.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.

Sorana Cîrstea, locul 63 WTA, s-a calificat în turul al treilea la Wimbeldon, după abandonul americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 103 WTA, la scorul de 4-6 7-6 (4).

Gata, s-a hotărât! Ce va face Adi Popa după doar opt meciuri pentru Reading... Jucătoarea de tenis, șocată după accidentarea adversarei sale de la Wimbledon: "Nu am văzut așa ceva decât în filme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x