Antena Căutare

Momente apocaliptice în lumea sportului! Un halterofil s-a prăbușit la pământ după ce a încercat să ridice 250 de kilograme. Video

Yaroslav Radoshkevich are 20 de ani și a suferit o accidentare gravă după ce a încercat să ridice de trei ori o halteră de 250 de kilograme.

Accident înfiorător! Un halterofil s-a ambiționat să ridice o greutate de 250 de kilograme și s-a prăbușit la pământ în cadrul unui concurs. Verdictul medicilor este dureros! Atenție, imagini cu impact emoțional puternic

Atunci când ridici obiecte grele este necesar să te ridici cu tot corpul, iar asta o știu toți sportivii care practică acest sport.
Din păcate, un tânăr halterofil care a participat de curând la o comeptiție din Rusia, nu a gestionat cum trebuie o ridicare a unei haltere cu o greutate de 250 de kilograme, motiv pentru care sănătatea sa a avut de suferit.

Yaroslav Radoshkevich are 20 de ani și a suferit o accidentare gravă după ce a încercat să ridice de trei ori o halteră de 250 de kilograme.
Yaroslav a ratat primele doua încercări, dar a continuat, chiar dacă începutul a fost marcat cu o accidentare la gleznă, iar puterea lui părea depășită de greutatea halterei.

Cu toate acestea, sportivul s-a ambiționat să ridice haltera, iar în acel moment piciorul drept a cedat, iar bărbatul s-a prăbușit la pământ.

Verdictul medicilor este unul deloc încurajator: Yaroslav Radoshkevich și-a fracturat glezna și a suferit o dublă fractură a tibiei. Din cauza acestor probleme grave de sănătate, sportivul va avea nevoie de cel putin șase luni pentru recuperare.

Sportivul a declarat presei locale că nu se va putea întoarce la acest sport prea curând din cauza perioadei de refacere: "Am realizat foarte mult, dar va trebui să renunț la speranțele și ambițiile mele, deoarece reabilitarea va dura aproximativ șase luni". Acesta a declarat că va renunța la aceste ambiții care îi pot aduce probleme de sănătate.

Vezi imaginile din momentul accidentului:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: unilad.co.uk

Reacții sfâșietoare după moartea lui Niki Lauda, triplul campion mondial de Formula 1: ”O legendă ne-a părăsit!”... Galerie foto. Ea este femeia care i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin doi băieți gemeni! Cea mai suplă femeie a Rusiei, iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x