Antena Căutare

Mondialul Sexy | Ultima zi de votare pentru prima etapă! Susţine-ţi şi tu FAVORITA

Etapa I a "Mondialului Sexy", 12-16 iunie, aproape că a ajuns la final. Voturile se primesc până luni, 23:59, aşa că ar mai fi ceva timp pentru a oferi o mână de ajutor concurentei tale preferate

Etapa I a "Mondialului Sexy", 12-16 iunie, aproape că a ajuns la final. Voturile se primesc până luni, 23:59, aşa că ar mai fi ceva timp pentru a oferi o mână de ajutor concurentei tale preferate.

Fiecare fata reprezintă câte o echipă prezentă la turneul final din Brazilia, dar rezultatele fotbaliştilor NU afectează în niciun fel competiţia! Perioada grupelor va fi împărţită în trei etape, 12-16 iunie / 17-21 iunie / 22-26 iunie, în care utilizatorii se vor loga cu conturile lor de FACEBOOK pentru a-şi putea vota favorita.

Printr-un algoritm bine stabilit, voturile vor fi transformate în scoruri, după care vor fi stabilite FETELE calificate în fazele superioare ale competiţiei.

PRIVEŞTE GALERIILE FOTO PROVOCATOARE ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORITA AICI

FOTO! Femeile se uită la Cupa Mondială pentru EI: Cei mai sexy fotbaliști spanioli... Vestea pe care o aştepta o lume întreagă: Michael Schumacher S-A TREZIT!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x