Antena Căutare

Moș Crăciun a făcut prăpăd la FCSB și Dinamo! Cele două cluburi de tradiție au rămas fără 5 jucători după aceste sărbători

După Moruțan, transferat pe hârtie acum, dar pe teren doar din vară, FCSB spera să mai dea lovitura și cu alte nume în această perioadă a sărbătorilor. Gigi Becali a luptat mult pentru favoritul său, Alex Băluță de la ”U” Craiova, însă nu s-a ales decât cu refuzuri peste refuzuri.În schimb, Moș Crăciun i-a luat FCSB-ului, la propriu, nu mai puțin de 4 jucători.

În mod surpinzător, date fiind problemele de lot, roș-albaștrii au renunțat la Marian Pleașcă (27 de ani). Pleașcă nu l-a impresionat deloc pe Dică și nu a prins echipa nici măcar după ce s-a accidentat Romario Benzar. Astfel, cu Benzar pe bară, vicecampionii vor continua să riște cu Enache.

Pleașcă a fost împrumutat la echipa lui Claudiu Niculescu, FC Voluntari, club la care a ajuns definitiv și un alt fost stelist, este vorba despre Alexandru Tudorie, dar în vara trecută. Pe lângă Pleașcă, la gruparea din Ilfov a fost trimis, tot sub formă de împrumut, și Daniel Benzar (19 ani), fratele mai mic al lui Romario Benzar. Și această mutare surprinde, dat fiind faptul că Benzar Jr. a fost mereu activ în partidele în care a fost folosit.

Și un favorit al lui Dică a fost ”răpit” de Moș Crăciun. Vlad Achim, un jucător care a început să intre tot mai des în prima echipă la FCSB, a fost împrumutat la FC Botoșani. Al 4-lea jucător plecat de la roș-albaștri este Paul Szecui (17 ani), care a fost împrumutat la Academia Clinceni.

Moș Crăciun a luat jucători și de la Dinamo. ”Câinii” au suferit o pierdere grea. Căpitanul Paul Anton a semnat cu Anji Mahacikala, acolo unde a fost dorit cu insistență. Mijlocașul central și-a dorit foarte mult să plece de la Dinamo și să-și găsească un angajament în străinătate. Suma plătită în schimbul lui Anton este de 500.000 de euro. Paul Anton a semnat cu Anji Mahacikala pe următorii doi ani.

O plecare importantă am consemnat și de la ”U” Craiova, însă la nivelul staff-ului. Oltenii s-au despărţit de Cătălin Mulţescu, antrenorul cu portarii. Acesta activa la olteni încă din sezonul trecut, atunci când a fost adus de tătăl său, antrenor la Craiova la acea vreme.

Ambiția n-are vârstă! Povestea jucătoarei de tenis din România care a uimit lumea sportului! A câștigat 70 de meciuri în... Transferul iernii în Liga 1! Dinamo, la un pas de achiziționarea unuia dintre cei mai buni străini care au evoluat în Ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x