Antena Căutare

Moti risca in meciul contra CFR-ului pentru a fi convocat la nationala

Stoperul de 27 de ani a reintrat de ieri in programul normal al echipei si se estimeaza sa fie apt de joc pana sambata seara, la ora 21:00, cand e finala toamnei, cu CFR Cluj.

Liviu Ciobotariu poate respira mai usurat. Considerat numarul 1 in linia defensiva a "cainilor", conform prestatiei si eficientei din teren, Cosmin Moti are sanse foarte mari sa imbrace sambata seara tricoul de titular in partida din Gruia. Ceea ce ar insemna ca Scarlatache sare din schema, Luchin trece iar fundas dreapta, iar cuplul de stoperi va fi format din Moti si Dragos Grigore, Diabate fiind in stanga.

Printre cei mai utilizati fotbalisti in acest sezon, Moti a ratat ultimele doua meciuri oficiale ale ros-albilor din cauza unei contuzii forte pe coapsa dreapta. Se estimau mai bine de 3 saptamani de pauza, insa rapiditatea cu care s-a refacut aparatorul, ajutat de staff-ul medical al gruparii, il face pe Moti aproape apt de joc. Mai resimte dureri cand alearga, in rest, s-a bagat fara frica in duelurile tari si la minge. Ieri a fost efectuata o noua rezonanta magnetica, la care se asteapta azi raspunsul.

Moti si-ar dori sa forteze si dintr-un alt motiv. Daca va juca sambata seara, el va fi in carti pentru a fi convocat din nou la echipa nationala, pentru amicalul cu Belgia din 11 noiembrie.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FOTO! Tricoul Otelului, printre cele mai frumoase din Liga Campionilor... Atacatorul lui Galamaz era sub influenta unei combinatii de analgezice si alcool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x